La candidatura "ICV Sant Celoni - La Batllòria Pot" liderada per tres dones

Liderada per Carme Montres, s'ha presentat reivindicant la feina feta en els darrers quatre anys i promovent una nova relació entre l'Ajuntament i els celonins

Redacció
15 de març del 2015
Actualitzat a les 16:24h
D'esq
D'esq | Jordi Purtí

D'esquerra a dreta: Cristina Talló (3), Carme Montes (1) i Encarna garcia (2) Foto: Jordi Purtí


La candidatura ICV Sant Celoni - La Batllòria Pot que encapçala Carme Montes ja ha començat a caminar, després de la presentació pública que es va fer divendres de la setmana passada a la sala petita de l'Ateneu i a la qual hi va assistir la diputada d'ICV al Parlament de Catalunya, Dolors Camats.

Davant d'una seixantena de persones Carme Montes va justificar l'acord amb el Cercle de Podem de Sant Celoni, per una banda per l'afinitat en els punts base del programa electoral i, per altra banda, pel fet de sumar forces que siguin capaces de poder fer un canvi real a l'Ajuntament de Sant Celoni a partir del dia 24 de maig. Montes també va destacar el fet que els tres primers llocs de la candidatura està formada per tres dones; Encarna García com a número dos i Cristina Talló de número tres.

L'alcaldable assegura que estan satisfets amb la feina que han fet aquests darrers quatre anys des de l'oposició recordant la seva aposta decidida pel suport a l'educació i estant sempre al costat de la problemàtica de l'escola Soler de Vilardell "presentant una esmena als pressupostos de la Generalitat a través del grup parlamentari d'ICV i participant a les manifestacions convocades per exigir la construcció del nou edifici".

L'altre punt fort del grup municipal d'ICV ha estat la lluita per aconseguir millores a la C35 "la falta d'atyenció cap aquesta problemàtica era evident. Hem presentat esmenes als pressupostos de la Generalitat, hem recollit signatures i hem fet mobilitzacions. Finalment, la Generalitat ha accedit a construir la rotonda a la porta de Llevant abans de l'estiu". En aquest sentit, també recorda que han arribat a acords amb ICV de Riells i Viabrea per millorar el pas subterrani a La Batllòria i Riells i Viabrea.

Sant Celoni un municipi de referència

De cara als propers quatre anys ICV Sant Celoni - La Batllòria Pot vol aconseguir ser un referent per a tota la comarca del Baix Montseny amb la cxreació de nous cicles de formació professional, un centre d'adults que serveixi perquè els treballadors es puguin reciclar, reforçar els cursos de garantia social per assegurar que els joves puguin accedir al món laboral i promoure convenis amb les empreses i agents socials.

També, aconseguir treballadors especialitzats i amb amplis coneixements i afavorir la creació de nous projectes empresarials, innovadors i ecològics amb la finalitat de poder posar en valor els polígons industrials per atraure empreses de referència.

Altres propostes de la legislatuira 2011-2015 plantejafes per Carmen Montes és la constucció de passos elevants per sobre la C35 per a vianants, carrils bici i autobusos que uneixin el poble amb els polígons industrials. També plantegen la cura del medi ambient amb la reducció de la contaminació ambiental, antenes i soroll del TGV. També volen revisar el sistema de recollida d'escombraries.

Pel jovent proposen crear un centre cívic i per la gent gran pisos tutelats des de l'Ajuntament i amb suport privat. Des de la candidatura d'ICV Sant Celoni - La Batllòria Pot volen que el ciutadà estigui ben atès des de l'Ajuntament.
 

La diputada al Parlament de Catralunya, Dolors Camats, en l'acte de presentació de la candidatura d'ICV Sant Celoni - La Batllòria Pot Foto: Jordi Purtí

Arxivat a