Camats i Trias coincidiran a Sant Celoni en actes electorals

ICV i CiU han programat per aquest vespre la presentació de les candidatures de Carmen Montes i Francesc Deulofeu en espais de l'Ateneu amb una hora i mitja de diferència

Redacció
13 de març del 2015
Actualitzat a les 6:38h
Xavier Trias i Dolors Camats, seran avui a Sant Celoni
Xavier Trias i Dolors Camats, seran avui a Sant Celoni | Aida Morales i Rafa Garrido

Xavier Trias i Dolors Camats, seran avui a Sant Celoni Foto: Aida Morales i Rafa Garrido


Sant Celoni es convertirà aquest vespre en un dels centres neuràlgics de la política catalana. En un interval d'una hora i mitja desembarcaran la diputada d'ICV al Parlament de Catalunya, Dolors Camats, i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias. Un i l'altre seran a la capital del Baix Montseny per fer costat a la candidata i al candidat a l'alcaldia de Sant Celoni dels partits que representen.

La primera en intervenir serà Dolors Camats, a partir de les set de la tarda a la sala petita de l'Ateneu, juntament amb la candidata Carmen Montes que encapçalarà la llista ICV Sant Celoni - La Batllòria Pot, després d'arribar a un acord amb el cercle de Podem de Sant Celoni.

I només una hora i mitja després, a dos quarts de nou del vespre, l'alcalde de Barcelona i candidat a ser reelegit, Xavier Trias, intervindrà en l'acte de presentació de Francesc Deulofeu, l'alcaldable de Sant Celoni per CiU, amb el lema Ser, fer i ajudar a fer. El lloc escollit  és la sala gran del teatre Municipal Ateneu.

Els dos espais escollits per ICV i CiU es troben situats dintre del mateix edifici i entre l'un i l'altre en prou feines hi ha deu metres de distància.
Arxivat a