Cap a un sol Vallès?

La portada de l'«Ara» tracta la possible unió de les comarques com a gran tema del dia

per Redacció, Granollers, 12 de març de 2015 a les 17:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sembla que la polèmica i comentadíssima proposta de la plataforma Fem Vallès per unir els dos Vallès ha creat un debat que és lluny de tancar-se. No és un estirabot, és una possibilitat real. Aquest mateix dijous, l'ARA dedica al tema la seva portada, tractant la qüestió com a gran "tema del dia". Entre els destacats, que "els empresaris promouen la unió dels dos consells comarcals" i que "volen que el seu territori deixi de ser un satèl·lit de Barcelona".

Fem Vallès –formada per les patronals vallesanes Cecot, CIESC, UEI– proposava el passat mes de febrer la creació d'un únic Vallès que agrupi "un territori important i econòmicament transcendent". La nova regió s'anomenaria Àrea Vallès i es constituiria a partir de la fusió dels consells comarcals del Vallès Oriental i Occidental. Segons les patronals, la zona resultant encaixaria "sense cap dificultat" en la vegueria de Barcelona.
 

La portada de l'Ara d'aquest dijous, amb el Vallès com a gran protagonista. Foto: ARA

 

 

Participació