El grup de teatre Till-Tall dóna el seu arxiu a l'Ajuntament de Llinars

L'acte de donació coincidirà amb el dia del 27è aniversari oficial del grup teatral

Redacció
12 de març del 2015
Actualitzat a les 10:18h
La Passió, una de les grans obres de Till-Tall
La Passió, una de les grans obres de Till-Tall

La Passió des d'un punt de vista femení, una de les grans obres de Till-Tall Foto: Xavier Fernàndez


Demà divendres, 13 de març, a les sis de la tarda, es celebrarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llinars del Vallès, un acte de donació de l'Arxiu del Till-Tall: actes, cartells, fotografies, obres de teatre originals, activitats de carrer... En definitiva la història dels 25 anys d'existència del grup, que se’ns dubte ha estat i és un reflex de la vida cultural del poble i de la seva història local.
 
La donació de l’Arxiu del Till-Tall, que formarà part de l’Arxiu Històric del municipi, és una donació oberta ja que el grup no està dissolt i cada cert temps el Till-Tall continuarà fent aportacions a l'Arxiu.
 
L'Ajuntament accepta la donació, la primera d'aquestes característiques al municipi, perquè considera que "El fons documental del Till-Tall té un elevat interès informatiu, cultural i artístic per al municipi i per a l'Arxiu Municipal, perquè conté informació textual i gràfica de la vida cultural i artística del poble que complementa la documentació que hi ha al fons municipal". L'acte de donació coincidirà amb el dia del 27è aniversari oficial del grup Till-Tall.