Les propostes del Ple d'infants comencen a ser realitat a Arbúcies

Els aparcaments per a bicis i patinets ja s’han instal·lat a les dues escoles

Redacció
09 de març del 2015
Aparcament de Patinets demanat en el Ple d'infants
Aparcament de Patinets demanat en el Ple d'infants | Aj. Arbúcies

Aparcament de Patinets demanat en el Ple d'infants Foto: Aj. Arbúcies


Els aparcaments de bicicletes i patinets que van demanar els regidors infantils ja s’han col·locat a les dues escoles perquè els alumnes en puguin fer ús. Aquesta és la primera proposta que s’ha dut a terme i que va ser aprovada pel Ple infantil al desembre. La segona, anar a veure una obra de teatre en anglès, tindrà lloc al mes de maig.
 
Els resultats de la primera sessió del Ple dels infants ja es poden veure al carrer. Els pàrquings per a patinets i bicicletes s’han col·locat a fora dels dos centres, l’escola Dr. Carulla i l’escola Vedruna amb una resposta molt positiva per part de l’alumnat i el professorat.
 
La segona proposta del Ple infantil, anar a veure una obra de teatre en anglès es durà a terme al mes de maig. A més, tal i com havien acordat els regidors infantils, d’aquesta activitat en podran gaudir tots els alumnes de primària, des de 1r a 6è, ja que s’han organitzat les funcions de teatre en tres sessions perquè tots els nens i nenes de les dues escoles en poguessin gaudir.
 
El proper Ple dels infants se celebrarà aquest dimecres, 11 de març, a les 11 del matí a la sala de plens de l’Ajuntament. L’ordre del dia inclou la proposta d’aprovació per anar a fer natació a les piscines municipals al mes de juny durant la classe d’Educació Física; organitzar un concert juvenil per Enramades i fer una lligueta entra les dues escoles durant la Setmana de l’Activitat Física i l’Esport del curs 2015-2016.
 
Arxivat a