«Tiempo sin aire» amb Ivan Luengo obrirà el Festival de Málaga

La pel·lícula protagonitzada pel jove actor de Sant Antoni de Vilamajor, juntament amb Juana Acosta, Carmelo Gómez, Adriana Ugartei Félix Gómez opta als principals premis

Redacció
07 de març del 2015
Actualitzat el 09 de març a les 11:09h
El nen Ivan Luengo a Tiempo sin aire
El nen Ivan Luengo a Tiempo sin aire | seestrena

El nen Ivan Luengo a Tiempo sin aire Foto: seestrena/A3

 

“Tiempo sin aire”, amb protagonisme pel nen de Sant Antoni de Vilamajor, Ivan Luengo, és la primera pel·lícula anunciada en la secció oficial del 18è Festival de Cine Español de Màlaga, i concorrerà als principals guardons del certamen abans estrenar-se  el proper 30 d'abril. Dirigida pel gallec Andrés Luque Pérez i Samuel Martín Mateos, la pel·lícula va ser rodada a Tenerife, concretament a Garachico i Santa Cruz, amb producció a càrrec de Tornasol Films, Zebra Producciones.

Protagonitzada per Juana Acosta, Carmelo Gómez, Adriana Ugartei Félix Gómez, aquest thriller ambientat entre Canàries i Colòmbia explica la història d'una dona la filla de la qual és assassinada per la guerrilla colombiana i viatja a Espanya, per engegar la seva venjança. "Tiempo sin aire" mostra com l'ésser humà se sobreposa al dolor, i necessita sempre alimentar l'esperança per foscos que siguin els camins que transita. Els personatges es veuen en la necessitat de conviure amb el mal profund que produeix la tragèdia, i, al mateix temps, de connectar-se amb la vida.

Malgrat la seva joventut, Ivan Luengo ja ha participat en diverses pel·lícules  com Tres metros sobre el cielo (2010), Rec3 Génesis (2011), , La habitación del caracol (2013) i Campanadas (2013) I Quaresma (2014). També en sèries de televisió com Polseres Vermelles (2012), Crakovia (2013), Aida (2014) I El Incidente (2015).