Mariona Pascual, candidata de la CUP i Procés Constituent a Sant Celoni

L'alcaldable diu ben clar que l'objectiu de cara al 24 de maig és governar

Redacció
06 de març del 2015
Mariona Pascual, alcaldable de la CUP i Procés Constituent a Sant Celoni
Mariona Pascual, alcaldable de la CUP i Procés Constituent a Sant Celoni | Jordi Purtí

Mariona Pascual, alcaldable de la CUP i Procés Constituent a Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

 

La 16a Assemblea d'Unitat Popular (AUP) de la CUP i aquesta vegada conjuntament amb Procés Constituent, han decidit aquest dijous al vespre que Mariona Pascual encapçalarà la candidatura a l'alcaldia de la CUP i PC el proper 24 de maig a Sant Celoni. L'Assemblea també ha decidit els eixos del programa. En aquest sentit, des de la candidatura s'anuncia que "hem bastit un front d’esquerres perquè compartim la ferma creença que cal una transformació profunda de la política i de les polítiques que s’han aplicat des de ja fa masses anys".

Mariona Pascual considera que el relleu de persones a la CUP després d'haver acomplert una legislatura és un pas endavant fet de manera natural perquè el que realment importa és la feina que estan fent des de fa molt temps i presentar-se a unes eleccions comporta que hi hagi algun nom al davant de la llista "però el projecte és de tot el grup de persones".

Pascual diu ben clar que l'objectiu de cara al 24 de maig és governar i per això cal treure el màxim de regidors per poder aplicar les polítiques que realment defensen "en aquestes dues darreres legislatures hem après moltíssim i de les coses que hem après és que ni amb CiU ni amb el PSC podem anar més enllà". L'alcaldable de la CUP i Procés Constituent reconeix que amb dos regidors és molt difícil fer tota la feina que voler portar a terme i per això "cal una relació de forces diferent perquè ara ens mirem les coses des d'una altra perspectiva que no pas fa quatre anys".
 
Després d'un intens debat, l'assemblea també ha aprovat tant la feina feta en aquesta legislatura com la proposta de grans eixos amb què organitzaran el programa polític. El debat sobre el programa conclourà en els quatre berenars tertúlia que farem properament, oberts a tothom, i en què exposaran els punts més rellevants de cada eix.

Referència de les cinc primeres persones de la llista 
 
1. Mariona Pascual Alfaras
Barcelona, 1984. Sociòloga, treballa actualment a l’Ajuntament d’Arenys de Munt i a la llibreria Els 4 gats. Col·labora amb la CUP des del 2007.
 
2. Jaume Turón Auladell
Sant Celoni, 1977. Dissenyador gràfic autònom. Membre del comitè de Creu Roja Baix Montseny. Col·labora amb la CUP des del 2007.
 
3. Enric Saurí Saula
Sant Celoni, 1975. Sociòleg, treballa en els àmbits de la recerca i investigació sociològiques i la cinematografia. Col·labora amb la CUP des del 2004.
 
4. Puri Martín Campos
Herrera (Sevilla), 1958. Arriba el 1969 a Badalona i el 1992 va a viure al Montnegre. Ha estat presidenta de l’AV de la urbanització on viu, activista de la PAH Baix Montseny i simpatitzant de la CUP des del principi.
 
5. Roser Calvet Riera
Sant Celoni, 1977. Traductora i correctora, treballa actualment a El Periódico de Catalunya. Col·labora amb la CUP des del 2004.
 

Llista de la CUP i Procés Constituent pels comicis municipals del 24 de maig Foto: Jordi Purtí




 
Arxivat a