Pamela Isus , escollida cap de llista d’ERC a Sant Pere de Vilamajor

La candidatura d’Esquerra inclourà cares noves, amb idees i energies renovades

Redacció
03 de març del 2015
Actualitzat a les 14:57h
Pamela Isus, candidata d'ERC a l'alcaldia de Sant pere de Vilamajor
Pamela Isus, candidata d'ERC a l'alcaldia de Sant pere de Vilamajor | Disseny Pocstick

Pamela Isus, candidata d'ERC a l'alcaldia de Sant pere de Vilamajor Foto: Disseny Pocstick

La secció local de Sant Pere de Vilamajor ha escollit en assemblea a Pamela Isus com a alcaldable d’Esquerra Republicana de Catalunya a les properes eleccions municipals del 24 de maig de 2015.
 
Fermament compromesos amb els valors de rigor, seriositat, positivitat, honestedat, i regeneració democràtica els republicans han apostat per la independent Pamela Isus. La candidatura d’Esquerra inclourà cares noves, amb idees i energies renovades, i mantindrà l’experiència dels actuals regidors Joan Bruguera i Joan García, juntament amb Esteve Parés, que ha estat nomenat president de la secció local d’Esquerra.
 
L'alcaldable ha agraït el suport i la confiança rebuda per part dels militants i independents, i s'ha compromès a mantenir els valors que han permès treballar amb èxit durant l’actual legislatura. Pamela Isus ha dit que "volem oferir al municipi un bon projecte i un equip de persones ben preparades i il·lusionades per gestionar-lo. Volem treballar per Sant Pere per construir la Catalunya del futur".
 
Pamela Isus va néixer al Masnou i ha estat vinculada sempre a Sant Pere, on hi viu des de fa catorze anys. Va estudiar turisme i la seva tasca professional ha estat dedicada a la gestió d’activitats turístiques. Té tres fills i actualment és la presidenta de l’AMPA Torre Roja.