Tots x Breda i Entesa per Arbúcies volen tenir més pes al Consell Comarcal de la Selva

Juntament amb altres tres formacions d'independents han creat el partit ISelva

Redacció
27 de febrer del 2015
Actualitzat a les 18:12h
Pere Garriga (Arbúcies) i Jaume Anglada (Breda)
Pere Garriga (Arbúcies) i Jaume Anglada (Breda) | Jordi Purtí

Pere Garriga (Arbúcies) i Jaume Anglada (Breda) Foto: Jordi Purtí


Les llistes independents de Tots per Breda i Entesa per Arbúcies, juntament amb altres tres formacions d'independents de Tossa de Mar, Santa Coloma de Farners i Caldes de Malavella, han presentat a Girona el partit Independents de la Selva (ISelva), de recent creació amb l'objectiu de sumar més i d'aquesta manera tenir més pes en el sí del Consell Comarcal de la Selva. Segons que s'ha anunciat, la porta és oberta per afavorir l'entrada de noves formacions d'independents "sempre i quan sigui per sumar", manifesta Pere Garriga, alcalde d'Arbúcies i cap de llista d'Entesa per Arbúcies, una de les formacions impulsores de la iniciativa.

Ara, s'estant acabant de redactar els estatuts d'un projecte que ja es ve coent des de fa quatre anys i són optimistes ja que consideren que poden tenir representació en la meitat dels municipis de la Selva. de fet, els dos pobles baixmontsenyencs que hi participen a arbúcies tenen l'alcaldia i majoria absoluta en el plenari i a Breda integren el govern municipal al qual "hem estat decisius per donar-hi estabilitat", va dir Jaume Anglada en la presentació de la seva candidatura a l'alcaldia.

per això, tenen clar que dintre del seu municipi cada partit actuarà de manera autònoma i es presentaran amb el seu nom originari però sí que hi afegiran ISelva ja que volen preservar la seva independència perquè es volen continuar diferenciant dels partits tradicionals i poder prendre les decisions que considerin més oportunes "sense lligams". En la presentació feta al Col·legi de Periodistes de Girona, Garriga va recordar que l'any 2011 els diversos partits d'independents de la Selva van obtenir deu mil vots.
 

 

 

Arxivat a