L'any 2014 a Sant Celoni només es van celebrar tres casaments canònics

Els altres seixanta-tres han estat pel civil oficiats per l'alcalde, regidors o el jutge de pau

Redacció
27 de febrer del 2015
Actualitzat a les 17:02h
Els casaments per l'esglèsia a la baixa
Els casaments per l'esglèsia a la baixa | wikipedia


Dels seixanta-sis casaments que hi ha hagut durant l’any 2014  a Sant Celoni només tres s’han celebrat per l’església. Els altres seixanta-tres han estat pel civil, segons que ha informat a BaixMontseny.infoel Jutjat de Pau de Sant Celoni. D’acord amb aquestes estadístiques, els tres casaments canònics s’han celebrat a l’església de Sant Martí en dues ocasions i l’altra cerimònia ha tingut lloc a Sant Martí de Montnegre. L’estadística reflexa que les tres parelles que s’han casat l’any passat ja convivien.

Pel que fa al casaments civils l’alcalde de Sant Celoni és qui n’ha cerimoniat més, trenta-set en total, dels quals vuit han estat a la Rectoria Vella i vint-i-nou a l’Ajuntament. El jutge de Pau ha fet dinou casaments al jutjat i set més han estat cerimoniats per regidors de l’Ajuntament, dos a la Rectoria Vella i cinc a l’Ajuntament. Pel que fa a la convivència, cinquanta-una parelles ja ho feien abans del casament.

La mitjana d'edat total de les núvies l'any passat va ser de 33,6 anys, però si se centra exclusivament en les núvies solteres la mitjana baixa fins als 23,3 anys. La núvia més jove va ser de 20 anys i la més gran de 53 anys. Pel que fa als nuvis la nuvis la mitjana total va ser de 36,2 anys i la dels nuvis solters 33,1 anys. El nivi més jove va ser de 19 anys i el més gran de 79 anys.

A Sant Celoni l'any 2014 es van casar cinquanta-sis dones solteres i nou de divorciades. També quaranta-vuit homes solters, divuit de divorciats i un de vidu. En relació al 2013 a Sant Celoni hi ha hagut deu casaments menys, dos de canònics i vuit de civils.

Arxivat a