Jaume Anglada repeteix com a candidat de Tots x Breda

En la seva presentació assegura que són un grup de persones independents amb capacitat per decidir amb llibertat

Redacció
23 de febrer del 2015
Actualitzat a les 17:33h
Jaume Anglada en el decurs de la seva presentació
Jaume Anglada en el decurs de la seva presentació | Jordi Purtí

Jaume Anglada en el decurs de la seva presentació Foto: Jordi Purtí


"Som independents i tenim capacitat de decidir en llibertat. Tenim una trajectòria municipalista i sentiment local", aquestes són algunes de les idees princxipals que aquest diumenge ha donat a conèixer Jaume Anglada, en la seva presentació com a cap de llista de Tots x Breda, formació de la qual ja va ser l'alcaldable en l'anterior legislatura aconseguint quatre-cents vint vots i dos regidors. Afirma que Tots x Breda està per sobre dels interessos dels partits convencionals i es presenten a les eleccions per guanyar-les "i volem comptar amb tothom".

En aquesta legislatura que està a punt d'acabar-se Tots x Breda han estat decisius per formar un govern estable a l'Ajuntament de Breda. Anglada diu que fa quatre anys els bredencs van demanar clarament un canvi "que ERC no va saber escoltar per formar govern", finalment es van decidir per pactar amb CiU que, en qualsevol cas havia estat la llista més votada, tot i que tant la Federació nacionalista com els republicans actualment disposen de quatre regidors cadascun.

En el balanç de la legislatura, Tots x Breda s'apunta, entre altres, mèrits en matèria d'estalvi energètic, de promoure un poble més sostenible ambientalment, de col·locar Breda en el mapa ceramista i oller de Catalunya, de potenciar el comerç i la restauració local i de la defensa i la millora del patrimoni "no estem tant malament com alguns ens volen fer creure", diu Jaume Anglada. També recorda que han donat suport a totes les mocions iniciatives relacionades amb el 9N i assegura que estan molt il·lusionats de seguir  treballant per Breda perquè han endegat moltes coses i encara queda molta feina per fer.