ICV-EUiA d'Hostalric presenta els quatre primers de la candidatura

El regidor Francisco Andrés Martínez, encapaçalarà la llista per segona vegada a les eleccions del 24 de maig

Redacció
20 de febrer del 2015
Actualitzat a les 15:25h
D'esquerra a dreta: Àngel Garcia, Maria Zanon, Carlos Olea i Francisco Andrés Martínez
D'esquerra a dreta: Àngel Garcia, Maria Zanon, Carlos Olea i Francisco Andrés Martínez | ICV Hostalric

D'esquerra a dreta: Àngel Garcia, Maria Zanon, Carlos Olea i Francisco Andrés Martínez Foto: ICV Hostalric

 

L’agrupació d’ICV-EUiA d’Hostalric ha escollit recentment les quatre persones que encapçalaran la candidatura de la coalició ecosocialista al municipi. Es tracta de Maria Zanon, Àngel Garcia, Carlos Olea i l’actual regidor i portaveu al consistori, Francisco Andrés Martínez, que repetirà com a cap de llista a les eleccions municipals del mes de maig d’enguany.

Per a Martínez, aquesta "és una candidatura amb esperit de treball, enfocada a millorar Hostalric, i orientada a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes; des de dins l’ajuntament i a peu de carrer, dia a dia. Al llarg d’aquesta legislatura Martínez ha ecxercit de regidor i portaveu d’ICV-EUiA, i ha aconseguit impulsar millores en l’àmbit de la mobilitat i els serveis públics, com la recollida i gestió de residus, i també en la reducció de taxes d’aquests serveis.

Darrerament va consensuar amb altres partits del consistori la proposta de resolució que es va presentar al Parlament perquè els trens de mitja distància facin parada a l’estació d’Hostalric. Aquesta proposta va ser rebutjada per CiU, però per ICV-EUiA d’Hostalric segueix sent una prioritat que milloraria la connectivitat del municipi pel que fa al transport ferroviari, tant en sentit Girona com Barcelona.

Francisco Andrés Martínez (Artesa de Segre, 1953) és regidor d’ICV-EUiA a Hostalric des de l’any 2011, quan va rellevar Maria Zanon, que va ser regidora del 2007 al 2011. Amb la incorporació de Carlos Olea i Àngel Garcia, prepararan una llista i un programa electorals sensibles amb les necessitats del municipi i els seus habitants.