La màgia del teatre

Jornada de portes obertes del Teatre Auditori de Llinars del Vallès

Redacció
18 de febrer del 2015
Actualitzat a les 16:59h
Maquesta del Teatre-Auditori de Llinars del Vallès
Maquesta del Teatre-Auditori de Llinars del Vallès | Aj Llinars del Vallès

Maquesta del Teatre-Auditori de Llinars del Vallès Foto: Aj Llinars del Vallès


El Teatre Auditori de Llinars obrirà les seves portes els propers caps de setmana, 21 i 22 de febrer, i 28 de febrer i 1 de març, a totes aquelles persones que vulguin fer una visita per conèixer tots els seus racons i veure-ho en ple funcionament. Des del 16 de febrer l’Ajuntament ofereix entrades gratuïtes a tothom qui vulgui visitar-lo. El Teatre Auditori obrirà les seves portes a tots els públics, grans i petits. El menors de 8 anys no necessiten entrada però han de venir acompanyats d’un adult.

En aquestes jornades els visitants viuran moltes sorpreses durant el recorregut, i gaudiran de les actuacions de diverses associacions i entitats del poble, que quedaran repartides en els diferents horaris de visita establerts a les 10, 11 i 12 h del matí i a les 16.30, 17.30 i 18.30 h de la tarda, per tal de garantir que tothom hi pugui tenir accés.
Aquestes associacions i entitats són l’Escola de Dansa Vocacions, l’Associació de Balls de Saló, l’Escola de Música Municipal, el grup de teatre Till-Tall, el Casal Parroquial, el grup de teatre Catarsi, la Coral Turó del Vent, l’Esbart Dansaire i la Colla Giola.

Altres entitats que han col·laborat en la realització d’aquestes jornades han estat la Colla Gegantera la Patufa, els Trabucaires de Llinars i l’Associació de Banda i Majorets de Llinars.

A banda de les jornades de portes obertes, El Teatre Auditori de Llinars, que va ser un projecte del conegut arquitecte Àlvaro Siza, obrirà definitivament les seves portes amb la representació de Veniu a mi. La Passió de Llinars, dirigida i interpretada pel grup de teatre local Till Tall, la posada en escena de la qual serà els dies 21, 22, 28 i 29 de març. 

Programa de la Jornada de portes obertes