Sis mesos d'obres a la Carretera Vella de Sant Celoni

Han començat aquest dilluns per acabar de completar la reurbanització de l'any 2002

Redacció
18 de febrer del 2015
Actualitzat a les 16:45h
Les màquines ja són a la part baixa de la Carretera Vella per començar a treballar
Les màquines ja són a la part baixa de la Carretera Vella per començar a treballar | Jordi Purtí

Les màquines ja són a la part baixa de la Carretera Vella per començar a treballar Foto: Jordi Purtí

 

Aquest dilluns 16 de febrer han començat les obres d’urbanització de la Carretera Vella de Sant Celoni, al tram comprès entre els carrers Anselm Clavé i Roger de Flor, amb una durada prevista de 6 mesos.  Amb aquestes obres es completarà la reurbanització de la carretera Vella de l’any 2002 “amb una important millora del paisatge urbà, facilitant un passeig més agradable i tranquil per als vianants”, s’assegura des de l’Ajuntament de Sant Celoni.

L’actuació preveu el tractament de nous paviments a les voreres i a la calçada, la substitució de la xarxa de sanejament, el semi soterrament de part de les instal·lacions d’electricitat i telefonia, i l’adequació de la xarxa existent de subministrament d’aigua potable.

L’alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, ha insistit en què “les obres intentaran afectar el menys possible a la ciutadania i quan convingui, se senyalitzaran itineraris alternatius per als vianants i vehicles”. Les àrees de recollida d’escombreries afectades per l’obra s’han situat temporalment al carrer Sant Francesc i carrer Santiago Rusiñol.

Arxivat a