Com recuperar els missatges del WhatsApp

per Redacció, 17 de febrer de 2015 a les 18:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Si voleu recuperar els missatges del WhatsApp que havíeu esborrat podeu fer-ho de manera ràpida i senzilla. L'aplicació guarda de forma automàtica l'historial de conversacions a la memòria interna del mòbil o bé a la targeta SD externa, permetent als usuaris rescatar els xats eliminats.


El procés a seguir és tan simple com desinstal·lar el programa i tornar-lo instal·lar, quan ho feu l'app us donarà l'opció de restaurar l'historial. Ara bé, les conversacions es guarden durant set dies, així que només es restabliran els diàlegs mantinguts al llarg d'aquest període des de l'eliminació del xat.

Si voleu comprovar que WhatsApp emmagatzema les vostres conversacions l'únic que heu de fer és d'accedir a la carpeta de l'app i un cop dins entrar a "Database", allà trobareu els arxius corresponents. D'altra banda, el programa també us dóna l'opció de preservar els missatges més recents de manera manual. Per a fer-ho heu de seguir els següents passos: "menú"> "configuració" >"configuració del xat" > "arxivar totes les converses".


El correu electrònic és un altre dipòsit on conservar els missatges. Us els podeu enviar entrant a "configuració" > "configuració del xat" > i "enviar conversació per email".

 

Participació