Josep Manel Tarrida no serà cap de llista de CiU de Riells i Viabrea

Vuit anys després es desvincula temporalment de la primera línea de la política municipal per motius personals però seguirà vinculat a les entitats del poble

Redacció
11 de febrer del 2015
Actualitzat a les 16:58h
Josep Manel Tarrida
Josep Manel Tarrida | Jordi Purtí
Josep Manel Tarrida, regidor de CiU per Riells i Viabrea, ha anunciat que no es tornarà a presentar com a cap de llista en les pròximes eleccions municipals del proper mes de maig. "Em retiro temporalment de la primera línea de la política municipal després de 8 anys de càrrec públic, divuit mesos dels quals vaig ser l’alcalde". Tot i així, assegura que seguirà vinculat al món local, mitjançant les entitats en les que ja participa perquè li agrada treballar pel seu poble.
 
Per Tarrida, el principal motiu d’aquesta decisió és que "ara toca dedicar-me a assumptes personals. Segueixo amb la mateixa il·lusió i ganes de treballar pel poble, i així ho faré, però des d’un altre vessant”. Pel regidor i exalcalde, ha arribat el moment de fer un pas enrere temporalment i deixar pas a d’altres persones. En aquest mateix sentit, no tanca la porta a tornar en un futur a la primera línea de la política perquè tal i com explica "no descarto treballar en altres àmbits de l’administració si sorgeix la possibilitat perquè estar al servei de les persones ha estat i és una de les meves màximes a la vida”. Ara, especifica, vol dedicar més temps a la família, els cinc fills en una edat que necessiten força dels pares i "vull dedicar-m’hi plenament”.

Per altra banda, Josep Manel Tarrida agraeix el suport a tota la gent del grup de CiU a Riells i Viabrea "he tingut la sort de fer alguns bons amics en aquest període, persones que he tingut al costat en aquesta etapa de la meva vida i que no em van deixar de banda quan en l’últim mandat vam viure moments difícils”.

Sanejar l'economia de Riells i Viabrea

Finalment, Tarrida recorda tota la feina duta a terme pel grup CiU a l’ajuntament durant els divuit mesos d’alcaldia "vam sanejar l’economia deteriorada del municipi i vàrem aconseguir que Riells i Viabrea tingui un institut”. També està satisfet per la transparència municipal donada, tant de caire econòmic com social, de manera que "he estat al costat de la ciutadania, obrint les portes de l’ajuntament a tothom que tenia alguna cosa a consultar". Està convençut que ha estat una gran tasca tot i estar només 18 mesos a l'alcaldia i tenir una situació tan desfavorable com la que varen trobar.

També agraeix de manera especial a totes les persones de Riells i Viabrea que han seguit demostrant-li la seva confiança "fins a l’últim dels meus dies de càrrec públic, així com als amics que he fet en aquesta etapa de la meva vida i, per sobre de tot, a la meva família pel seu incondicional suport en tots els moments”.

Natàlia Figueras, presidenta comarcal de Convergència a la selva interior, agraeix tanmateix la feina feta per Josep Manel Tarrida durant aquest temps "aquests vuit anys ha treballat molt pel poble com també pel partit i, personalment vull agrair-li”. Conclou manifestant que estan contents per la tasca feta al món local i comarcal, i alhora, la tasca que continuarà fent i col·laborant.
 
 
Arxivat a