L'Assemblea d'AFADIS Baix Montseny ratifica la nova junta

Entre els projectes per al 2015, l'entitat vol consolidar el centre d’atenció diürna inaugurat l’octubre de 2014.

Redacció
09 de febrer del 2015
Actualitzat a les 16:50h
Usuaris d'Afadis
Usuaris d'Afadis | Jordi Purtí

Usuaris d'Afadis Foto: Jordi Purtí

 

L’Associació de Famílies amb Discapacitat del Baix Montseny ha celebrat a Santa Maria de Palautordera la seva Assemblea General ordinària per presentar als seus socis el tancament de l’any 2014, els projectes per a l’any 2015 i els seus plans de futur. Dins de l’ordre del dia es varen dur a terme les eleccions per renovar els membres que representen la Junta Directiva, presidida per Jordi Ruaix, per als propers quatre anys, d’acord amb el què estipulen els Estatuts de l’Associació. La Junta sortint va tornar a ser elegida per 29 vots a favor, cap vot en contra i 1 vot en blanc, i d’aquesta manera varen renovar tots els seus càrrecs.

Entre els projectes per al 2015, AFADIS millorarà en recursos i oferta lúdica l’esplai dels dissabtes (un respir per a las famílies), repetirà els exitosos casals d’estiu i de Nadal (oberts a socis i a no socis) i consolidarà el centre d’atenció diürna inaugurat l’octubre de 2014. D'aquesta manera, es projecta cap al futur com a entitat de referència, a l’àrea del Baix Montseny, en serveis lúdico-educatius per a infants, i de lleure i ocupacionals per a adults amb discapacitat intel·lectual. L’oferta d’aquest tipus de centre és clarament insuficient a l’àrea del Baix Montseny.

Mentre els socis es feien seu el projecte de futur de l’Associació assistint a l’Assemblea, els usuaris més petits gaudien, a preu reduït, de la ludoteca Aquari. Els usuaris joves i adults ballaven feliços a la discoteca Poupeé, oberta de forma gratuïta i exclusiva per a ells. "Dos exemples d’empreses del nostre territori que fan de l’expressió “AFADIS som tots” una realitat". Una llarga llista de persones anònimes, empreses i entitats privades i públiques donen suport i creuen en l’Associació i que ajuden en el seu camí.

Persones implicades

L’any 2011 per iniciativa d’uns quants pares i mares de fills amb discapacitat intel·lectual, neix AFADIS Baix Montseny com una organització sense ànim de lucre. Aquelles famílies van unir els seus esforços per donar als nois i noies uns espais de lleure i una oportunitat d’accedir a activitats lúdiques adaptades a la seva realitat. A dia d’avui, AFADIS ja compta amb 38 usuaris. Un dels valors diferencials de l’Associació és el seu gran equip humà: una quinzena de voluntaris, la major part joves que estudien o han finalitzat formacions relacionades amb el sector, mostren una implicació admirable.