Palautordera fa una campanya solidària de recollida d'estufes i mantes

Des de la regidoria de Benestar Social es vol donar resposta a famílies sense recursos del municipi

Redacció
09 de febrer del 2015
Actualitzat a les 16:20h
Isabel Membrives, regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
Isabel Membrives, regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí

Isabel Membrives, regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera Foto: Jordi Purtí


L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera està intensificant esforços en matèria de benestar social i ajuda a les persones més necessitades del municipi. En aquest sentit, des de la setmana passada, quan es va anunciar una possible una onada de fred i temperatures baixes, s'ha començat una campanya solidària de recollida d'estufes i mantes.

La voluntat de donar solució a una necessitat de veïns del municipi, la pròpia regidora de Benestar Social, Isabel Membrives, va repartir material que l'Ajuntament ja disposava en un magatzem municipal. En qualsevol cas, tal com ha explicat aquest migdia a Ràdio Vitamènia, cal més material d'escalf perquè a Santa Maria de Palautordera hi ha necessitats que cal cobrir. Per aquest motiu qui vulgui fer alguna aportació en aquest sentit només cal que es posi en contacte al número de telèfon 673577821.

Membrives també ha afegit que des de l'Ajuntament s'estant fent ajudes socials a persones amb problemes per fer front als rebuts de les companyies de serveis com l'aigua, llum i electricitat.