Marlango aquest dissabte al Teatre Municipal Ateneu de Sant Celoni

Leonor Watling i Alejandro Pelayo presentaran el seu sisè disc El porvenir

Redacció
06 de febrer del 2015
Actualitzat a les 16:56h
Marlango
Marlango

Dema dissabte, 7 de febrer a les 8 del vespre, la Sala Gran del Teatre Municipal Ateneu rebrà el grup Marlango que presentarà el seu sisè disc El porvenir  dins la programació A l’Ateneu. 

Marlango tornen per demostrar-nos que les seves melodies són tan dolces, suaus i nocturnes com sempre i que la lluminositat del seu repertori és gairebé imprescindible. A més a més, la banda liderada per Leonor Watling i Alejandro Pelayo torna amb un sisè disc d'estudi encara ben calentó, El porvenir, gravat aquesta primavera a Los Angeles sota les ordres del productor Sebastián Krys, amb col·laboracions de La Santa Cecilia, Bunbury i Fito Páez. Un disc en què aquest duo que li deu el nom al personatge femení d'una cançó del seu admirat Tom Waits (I wish I was in New Orleans) renova el seu poder natural per emocionar amb les seves històries plenes de lirisme i es llicencia en la universitat del bon gust.

El grup de músics el formen Leonor Watling, veu; Alejandro Pelayo, piano; Celso Ferrero, guitarra; Gonzalo Maestre, bateria; i Manuel Bagües, baix.

L’entrada general costa 10 euros i 8 euros amb el carnet de la Biblioteca, Carnet Jove, menors de 14 anys i majors de 65. Venda d'entrades per Internet a www.santceloni.cat/alateneu o a les taquilles del teatre, una hora abans de l'espectacle.
Aquest espectacle s'inclou en la promoció Sopar + Espectacle per 19 euros a les pizzeries i 25 euros. Més informació a www.santceloni.cat/alateneu

 

 
Arxivat a