L'alcaldable d'ERC-Breda vol el canvi per despertar el poble de la letargia

Dídac Manresa repeteix com a cap de llista a l'alcaldia de Breda

Redacció
31 de gener del 2015
Actualitzat a les 18:03h
Dídac Manresa, candidat ERC-Breda a l'alcaldia
Dídac Manresa, candidat ERC-Breda a l'alcaldia | Jordi Purtí

Dídac Manresa, candidat ERC-Breda a l'alcaldia Foto: Jordi Purtí
 

El secret del nom del candidat a l'alcaldia de Breda a les eleccions del proper 24M que ERC-Breda havia mantingut durant alguns dies, finalment s'ha desvetllat aquest divendres al vespre en un acte celebrat al Centre Cívic del municipi baixmontsenyenc amb més d'un centenar de persones que han emplenat la sala. Dídac Manresa, com era previsible, repeteix com a candidat.

En el seu discurs de presentació de candidatura ha repetit en diverses ocasions "ERC-Breda ja fa set anys que piquem pedra per canviar la manera de governar a Breda, ha arribat l'hora de fer les coses d'una altra manera". Dídac Manresa no s'ha estat de dir que "volem guanyar, volem governar i volem la col·laboració ciutadana en tot el seu significat". Assegura que en cas d'arribar a l'alcaldia a Breda hi haurà un govern que escoltarà, actuarà i respondrà "sense oblidar que també hem de saber dir que no". Manresa no ha estalviat crítiques directes al govern actual recordan-los que ERC-Breda té una visió diferent a la seva en relació a la manera de funcionar.

Un dels punts que ha defensat amb més vehemència ha estat l'aspiració de tenir un poble verd i sostenible. En aquest sentit diu que cal ser curosos en la gestió del dia a dia, mantenir les voreres en condicions, l'asfaltat dels carrer, els contenidors de residus i la mobilitat "a tot plegat hem de posar-hi ordre perquè són coses prioritàries en un municipi".  Per això defensa que un ajuntament ha de tenir criteris d'eficàcia i rapìdès en resoldre problemes "ser alcalde no és figurar", etziba Dídac Manresa.

Diàleg

També aspiren a ser un govern al servei de les persones, que dialogui amb tothom qui calgui i informar amb transparència "sertem un govern de consens amb el veïns", afirma l'alcaldable republicà. Tampoc no s'oblida de les entitats perquè vol un poble viu i actiu "Breda es troba en un estat de letargia", en un altre dard enverinat cap l'equip de govern municipal actual format per CiU i Tots per Breda. ERC-Breda vol un poble que sàpiga d'on ve i cap on va "hem de valorar-nos i ser respectuosos amb el nostre patrimoni artístic i l'entorn del Montseny que disposem, coses que ara tot plegat està una mica descontrolat". Pel candidat a l'alcaldia s'ha de promoure un poble que sàpiga conjugar bé la indústria amb el turisme "hem de seduir a la gent, sentir-nos orgullosos de ser bredencs i no hem de ser els darrers d'arribar als llocs".

I una conclusió final de Dídac Manresa. "Si el canvi no es produeix el poble seguirà igual".
 

Més d'un centenar de perones van emplenar el Centre Cívic de Breda per la presentació de la candidatura de Dídac Manresa Foto: Jordi Purtí