El Club Triatló Baix Montseny comença el duatló de carretera

La temporada ha començat a Canyelles (Garraf) amb quatre duatletes baixmontsenyencs

Redacció
31 de gener del 2015
Actualitzat a les 17:22h
Els quatre duatletes del Club Triatló Baix Montseny a Canyelles
Els quatre duatletes del Club Triatló Baix Montseny a Canyelles | Jordi Purtí

Els quatre duatletes del Club Triatló Baix Montseny a Canyelles Foto: Jordi Purtí


El Club Triatló Baix Montseny ha començat aquest matí una nova temporada de duatló de carretera. La primera prova puntuable pel circuit català i lliga de clubs s'ha celebrat al municipi de Canyelles (Garraf) i que ha comptat amb la participació de quatre duatletes del club baixmontsenyenc i que en general no han tingut una mala actuació. Els duatletes havien de fer primer una cursa corrent de 5 quilòmetres, després un recorregut de 20 quilòmetres en bicicleta i, finalment una cursa a peu de 2,5 quilòmetres. Pel que expliquen els representants del Baix Montseny, tot i ser circuits trencacames eren força ràpids.

Tres dels quatre atletes han entrat en el mateix lloc de la seva categoria, la sisena. Així, Eric Guillem Steninger, divuitè de la general, ha fet el recorregut en un temps de 00:57:44 en la categoria Sub23 i amb alguna problemes amb el selló de la seva bicicleta; Dídac Purtí 01:07:04 en categoria cadet i debutant a la competició i que a més s'ha trobat l'inconvenient en forma d'avaria mecànica a la bicicleta, cosa que l'ha obligat a fer tot el recorregut amb el plat petit; i Gemma Martínez 01:16:36 en categoria absoluta femenina, tenint en compte que retornava a la competició després de quatre anys de no fer-ho. Finalment, Oriol Mayneris que ha fet un temps de 01:03:28 en categoria absoluta masculina ha entrat en el lloc 45, essent aquesta la mes nombrosa amb 117 participants.

La segona edició del duatló de Canyelles ha tingut 272 inscrits en total, dels quals 264 han acabat la cursa i 8 s'han retirat.

Tots els resultats

Arxivat a