Ensurt d'un conductor de Les Pungoles per un cavall descontrolat a la carretera

El Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni de Vilamajor demana que s'extremi la prudència perquè sovint es detecta bestiar fora dels camps electrificats

Redacció
24 de gener del 2015
Actualitzat a les 8:17h
Imatge del cavall descontrolat per la Carretera de Les Pungoles
Imatge del cavall descontrolat per la Carretera de Les Pungoles | PUSA

Imatge del cavall descontrolat per la Carretera de Les Pungoles Foto: PUSA

 

Un veí de la urbanització Les Pungoles de sant Antoni de Vilamajor ha pogut fotografiar el perill que poden representar els cavalls que corren sense control per algunes carreteres del municipi i que se n'ha fet ressò el Partit de les Urbanitzacions (PUSA). Expliquen que va ser una sort que el cavall sortís en una recta però, en qualsevol cas "l'ensurt va ser considerable i el perill de topar amb un animal tan gran, força real".

Segons que explica el PUSA aquest no és un fet aïllat i sovint, cal al vespre, també a la carrtera d'Alfou, s'hi han detectat cadells de vedella a les voreres de la carretera, fora dels camps electrificats. Per aquest motiu es demana que quan es circuli per aquestes vies s'estigui alerta en la conducció i s'extremi la prudència. Tampoc no es descarta que es faci una reclamació a les hípiques i granges dels voltants perquè prenguin mesures de seguretat amb el bestiar.