ERC escull Magalí Miracle candidata a l'alcaldia de Sant Celoni i La Batllòria

El president de la secció local d’ERC, Pere Blanché, assegura que la incorporació de Magalí Miracle com a cap de llista és una continuació a nivell municipal de l’estratègia que l’ERC presidida per Oriol Junqueras

Redacció
24 de gener del 2015
Actualitzat a les 7:45h
Magalí Miracle
Magalí Miracle | ERC Sant Celoni
Magalí Miracle Foto: ERC Sant Celoni

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Sant Celoni i la Batllòria ha escollit Magalí Miracle com a cap de llista de la formació independentista per a les eleccions municipals del 24 de maig. Miracle, que encapçalarà la llista d’ERC com a independent, ha rebut aquest divendres el suport de l’assemblea local, a la qual també hi han assistit simpatitzants del partit.

Magalí Miracle i Rigalós té 44 anys, està casada i és mare de dues filles. És dissenyadora de moda i tèxtil i vetlladora infantil. Dins el camp de la infància, és especialista en l’atenció d’infants en situació de risc i d’exclusió social i en tenir cura de nens i nenes amb diabetis. Actualment exerceix de monitora a l’Escola CEIP Josep Pallerola i Roca.
 
Miracle és membre i voluntària de l’Assemblea Nacional Catalana, voluntària
de la Creu Roja i membre de diferents entitats de Sant Celoni, com la Colla de Geganters i Grallers i el Club Patinatge Artístic. També és membre de la Plataforma d’Iniciatives per l’Equitat entre Gèneres (PIEG).
 
Ha estat regidora de Comunitat, Gent Gran i Esports de l’Ajuntament de Sant Celoni durant el període 2011-2014 i 1a tinent d’alcalde els darrers dos anys amb el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). Miracle, coneguda per ser manifestament independentista des de l’inici de la seva activitat política, ha vist com l’evolució de la situació política de Catalunya dels últims anys la va anar allunyant progressivament del PSC –votant separadament del seu grup en totes les votacions relatives a la qüestió nacional– i el passat mes de novembre va lliurar l’acta de regidora.
 
El president de la secció local d’ERC de Sant Celoni i la Batllòria, Pere Blanché, assegura que la incorporació de Magalí Miracle com a cap de llista "és una continuació a nivell municipal de l’estratègia que l’ERC presidida per Oriol Junqueras està duent a terme a nivell nacional". En opinió de Blanché, "hi ha molta gent que en els darrers anys s’ha adonat que si realment volem construir un país més just i socialment avançat ens calen les eines d’un estat independent, i en aquest sentit ERC obre les portes de totes aquelles persones d’esquerres que vulguin construir amb nosaltres el nou país, també des dels ajuntaments".
 
Presentació pública el 9 de febrer
 
La presentació pública de la nova cap de llista d’ERC per a Sant Celoni i la Batllòria tindrà lloc el proper dilluns 9 de febrer, a les 2/4 de 8 del vespre a Can Ramis, en un acte que comptarà amb la participació del portaveu d’ERC-Rcat-CatSi al Congrés dels Diputats, Joan Tardà.
 
Arxivat a