ArrelCat'2012 amb la Colla Bastonera Quico Sabaté

Celebrarà el 7è aniversari amb les colles bastoneres de Vilassar de Mar, l'Eixample, Clot i Bastoners de les Guilleries.

Redacció
01 de juny del 2012
Una actuació de la Colla Bastonera Quico Sabaté
Una actuació de la Colla Bastonera Quico Sabaté | Jordi Purtí
Una actuació de la Colla Bastonera Quico Sabaté Foto: Jordi Purtí

La Colla BastoneraQuico Sabaté celebra demà dissabte 2 de juny el seu 7è aniversari. després de participar durant tots aquests anys en la vida festiva de Sant Celoni i altres viles, actes reivindicatius d'arreu dels Països Catalans i en actes de ressó internacional, aquesta entitat oferirà, un any més, una mostra de cultura popular catalana dins dels actes de l'ArrelCAT2012.


L'ArrelCAT2012, a part de posar en escena el seu aniversari, comptarà amb la participació de les colles bastoneres de Vilassar de Mar (Picadits), Bastoners de l'Eixample, Balldebastons del Clot i Bastoners de les Guilleries. A aquestes actuacions també s'hi sumaran la participació dels Timbalers de Can Ramis i d'alguns artistes a títol individual que també els acompanyaran al llarg de la celebració. Les actuacions es passejaran pel centre del poble gràcies al Cercatasques.

Tot plegat finalitzarà a la zona del Pavelló Municipal d'Esports de Sant Celoni on hi haurà el Sopar Popular i el fi de festa amb les actuacions de: Raska, The Bombins I Kòdul.