Afadis Baix Montseny ja va sobre rodes

Disposa d'una furgoneta seminova que ha pogut adquirir gràcies a les aportacions de diverses empreses

Redacció
20 de gener del 2015
Actualitzat el 21 de gener a les 17:35h
Els usuaris d'Afadis Baix Montseny fotografiats amb la furgoneta
Els usuaris d'Afadis Baix Montseny fotografiats amb la furgoneta | Afadis

Els usuaris d'Afadis Baix Montseny fotografiats amb la furgoneta Foto: Afadis


Afadis Baix Montseny ja disposa des d'aquesta setmana passada d'una furgoneta que permetrà traslladar els usuaris de l'Associació de pares i mares amb fills amb discapacitat intel·lectual a realitzar les seves activitats habituals. Es tracta d'un vehicle de nou places seminou que ha estat íntegrament finançat gràcies a les donacions de la Fundació María Francisca de Roviralta  i de Labn Circuits, SA amb seu a Santa Maria de Palautordera.

L’any 2011 per iniciativa d’uns quants pares i mares de fills amb discapacitat intel·lectual, neix AFADIS Baix Montseny com una organització sense ànim de lucre. Aquelles famílies van unir els seus esforços per donar als nois i noies uns espais de lleure i una oportunitat d’accedir a activitats lúdiques adaptades a la seva realitat.

A dia d’avui, AFADIS ja compta amb 37 usuaris procedents dels diferents municipis del Baix Montseny i es consolida com una entitat de referència en aquest territori en serveis i activitats de lleure per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Un dels valors diferencials de l’Associació és el seu gran equip humà: setmanalment una quinzena de voluntaris tenen cura d’usuaris menuts i adults. La major part són joves que estudien o han finalitzat formacions relacionades amb aquest sector social i que mostren una implicació admirable.