La Biblioteca l'Escorxador de Sant Celoni també obre els dimarts al matí

L’afluència de públic augmenta en totes les franges horàries i durant tot l’any

Redacció
15 de gener del 2015
Actualitzat a les 16:59h
Una de les activitats fetes a la Biblioteca de Sant Celoni
Una de les activitats fetes a la Biblioteca de Sant Celoni | Jordi Purtí

Una de les activitats fetes a la Biblioteca de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

 

L'afluència de persones a la Biblioteca l'Escorxador creix cada dia, en franges horàries ben diverses i durant tots els mesos de l'any. És per aquest motiu que des de fa tres anys la Biblioteca està oberta tots els mesos de l'any i per aquest any 2015 s'ha decidit fer un pas endavant i obrir els dimarts al matí.

D'aquesta manera l'horari de la Biblioteca a partir d'ara cada setmana durant l'hivern estarà oberta tres dies al matí (dimarts, dimecres i dissabte des de les 10 del matí fins a 2/4 de 2 de la tarda i totes les tardes de dilluyns a divendres des de les 3 fins les 8 del vespre. A l'estiu només s'obrirà el dimecres al matí de 10 a 2/4 de 2 i totes les tardes de dilluns a divendres des de 2/4 de 4 fins a 2/4 de 9 del vespre.

L’antic Escorxador de Sant Celoni és des de fa 15 anys la seu de la biblioteca municipal. Durant aquest temps, la Biblioteca s’ha convertit en un equipament de referència al municipi amb una mitjana diària de 360 visites, 260 préstecs i aconseguint que un 68% de la població tingui el carnet d’usuari. És una espai d’acollida i de trobada, participant en el programa LEXCIT: lectura per a l’èxit educatiu, on un grup de voluntaris donen suport a alumnes de primària per tal de millorar el gust per la lectura. És un espai de formació i divulgació, promovent visites als grups escolars, amb més de 630 infants i joves participants, fent visites a la carta per a entitats i col·lectius, participant en el cicle de conferències que s’organitzen des de les AMPA.

És també un espai de promoció, del turisme, de la història local, de la gastronomia local promovent els Menús literaris o participant en la tardor gastronòmica i espai 2.0 on les noves tecnologies estan a l’abast de tothom amb la biblioteca virtual, el facebook i el twitter amb més de 800 seguidors, Internet i el concurs d’històries mòbils per a joves, el blog.
 
Arxivat a