Ester Soms, escollida cap de llista d’ERC a Arbúcies

"Volem construir una alternativa capaç de plantejar bé els problemes i plantejar solucions i volem regenerar la política municipal del poble"

Redacció
15 de gener del 2015
Actualitzat a les 16:40h
Ester Soms, candidata d'ERC a l'alcaldia d'Arbúcies 2015
Ester Soms, candidata d'ERC a l'alcaldia d'Arbúcies 2015 | ERC Arbúcies

Ester Soms, candidata d'ERC a l'alcaldia d'Arbúcies 2015 Foto: ERC Arbúcies

 

La secció local d’Arbúcies ha escollit Ester Soms alcaldable d’ERC per a les eleccions municipals. Soms és alhora president de la Secció local. ERC Arbúcies vol construir un projecte renovat i una nova manera de fer política al municipi que sigui transversal i integrador, on hi té cabuda i és obert a tothom. "Volem construir una alternativa capaç de plantejar bé els problemes i plantejar solucions i volem regenerar la política municipal d’Arbúcies. La transparència és un valor clau i molt necessari", manifesta la candidata republicana
 
El pla de treball de cara a les municipals és explicar el seu projecte als veïns i veïnes d’Arbúcies, sumar totes aquelles persones que vulguin participar en la construcció de l’Arbúcies del futur, donar suport i recollir les necessitats, inquietuds i propostes de les persones, associacions i empreses, així com treballar i fer propostes realistes en cada àmbit i sector. Soms ha afegit que "la nostra ha de ser una candidatura representativa de tota la societat local, cohesionada, forta i oberta a tots els que creguin en aquests valors republicans de solidaritat, compromís, llibertat, igualtat i justícia social".
 
L'alcaldable pels republicans ha destacat també la importància de treballar des del món municipal pel procés cap a la independència de Catalunya. "Aquest és un moment històric pel nostre país, i volem viure’l i construir-lo des del municipi", assegura Soms.
 
Esther Soms és  nascuda a Arbúcies el 1980, és tècnica administrativa de grau superior i està vinculada a diverses entitats del poble. Professionalment treballa en el negoci comercial familiar i és presidenta de la secció local d'ERC Arbúcies des de setembre del 2012.
 
Arxivat a