Rebrot Teatre torna a representar el musical de Peter Pan a Sant Celoni

Es tracta d'una adaptació de l'original de J.M. Barrie per Arnau Solsona i música de Els Catarres i Joan Colomo

Redacció
14 de gener del 2015
Actualitzat a les 16:29h

La increïble història de Peter Pan a sant celoni, a càrrec del grup Rebrot. Foto: Sergi Roel


Aquest cap de setmana, Rebrot Teatre torna a presentar el musical "La increïble història de Peter Pan", després de l'èxit captivador de l'abril de 2014 i exhaurir les entrades els tres dies de representació a la sala gran del Teatre Municipal Ateneu. Expliquen que tornen amb més màgia que mai "i amb grans expectatives de superar el rècords assolit el 2014".

Es tracta d'una adaptació de l'original de J.M. Barrie per Arnau Solsona i que com és sabut tots els nens es fan grans menys un i dóna començament a una història meravellosa  a través de la qual es podran reviure les aventures que Wendy, John i Michael haguessin pogut imaginar mai. Amb Peter Pan i Campaneta volaran fins al País de Mai Més, on coneixeran els Nens Perduts, els Indis i els terribles Pirates, amb el malvat Capità Garfi al capdavant, uns personatges que cantaran, ballaran i, fins i tot, volaran. La música de ‘La increïble història de Peter Pan’ és de Els Catarres i Joan Colomo, entre d’altres.

Les actuacions seran dissabte 17 de gener, a les 8 del vespre, i el diumenge a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda. Les entrades es poden comprar de manera anticipada fins el dia 16 de gener trucant al telèfon 608638882 d’11 a 1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda i tam,bé es poden comprar mitja hora abans de cada funció a les taquilles de l'Ateneu. El preu és de 10 euros i la durada aproximada de l'espectacle 90 minuts.

Arxivat a