El gualbenc Lluc Calls al concurs Master Chef Junior de TVE

És un dels 16 joves cuiners finalistes escollits entre 5.000 nens i nenes de tot l'Estat que es van presentar al càsting

Redacció
08 de gener del 2015
Actualitzat el 09 de gener a les 12:13h
Lluc Calls
Lluc Calls | TVE
Lluc Calls, de 9 anys d'edat i veí de Gualba, és un dels 16  joves cuiners aspirants a guanyar la segona edició del concurs Master Chef Junior que es passa cada dimarts al vespre per la 1 de TVE. Tal com ell mateix explica, té clar que en el futur li agradaria ser cuiner professional i el seu somni és treballar al celler de Can Roca, al costat de Joan Roca a qui ja ha tingut l'oportunitat de conèixer. La seva afició per la cuina li ve de quan tenia 6 anys que va començar a cuinar al costat de la seva mare i després es va apuntar a un curs de cuina, des de llavors no ho ha deixat. També és afeccionat a tocar el piano i a la fotografia.

Participar en un programa com Master Chef Junior per ell és una gran experiència perquè té l'oportunitat d'aprendre noves tècniques a l'hora de cuinar i conèixer altres nens i nenes amb qui comparteixen una afició. Lluc Calls és un dels 16 finalistes de l'edició d'enguany després de superar diverses proves d'un càsting al qual s'hi van presentar 5.000 nens i nenes de tot l'Estat. De fet la idea ja venia d'un any abans quan es van informar de les característiques del concurs, al qual hi pot participar quitxalla d'entre 8 i 12 anys.

Pel jove veí de Gualba diu que participar en el programa, tant en càsting com ara que està entre els millors, és com un joc que has d'anar superant proves, però arriba un moment que et preguntes "caram, com he pogut arribar fins aquí i així anar seguint". Diu que el seu plat preferit és el bacallà amb panses i ous durs, que cuina sovint a casa seva "fins i tot he aconseguitr que al meu pare li agradi el bacallà", assegura Lluc Calls.

Tot i ser una mica més famós per sortir a la televisió explica que la vida no li ha canviat i segueix sent el mateix i amb les mateixes aficions, tot i que els seus amics i companys d'escola l'han felicitat per haver aconseguit participar en el concurs. Lluc Calls és alumne del Col·legi La Salle de Sant Celoni, municipi on també estudia piano a l'escola de música municipal i balla gitanes amb la colla del Filferro petit.