Mag Edgard preestrena a Santa Maria de Palautordera "El Somiatruites"

Espectacle familiar i per a tots els públics, on es combina la màgia més espectacular dels grans aparells amb la màgia més impactant de petit format

Redacció
07 de gener del 2015
Actualitzat a les 17:17h
El Mag Edgard
El Mag Edgard | Cia Mag Edgard

El Mag Edgard Foto: Cia Mag Edgard


L'Envelat de Santa Maria de Palautordera serà l'escenari on aquest divendres 9 de gener, a partir de 2/4 de 9 del vespre el Mag Edgard farà la preestrena del seu nou espectacle El Somiatruites. Es tracta d'un espectacle familiar i per a tots els públics, on es combina la màgia més espectacular dels grans aparells amb la màgia més impactant de petit format. Aquest conjunt de sensacions, sota una acurada posada en escena, fa del Somiatruites, un espectacle deliciós per a tota la família.

Un espectacle que segueix en certa manera la definició d'un somiatruites com a persona visionària o que s'il·lumina fàcilment amb coses impossibles i estranyes a través de la qual el Mag Edgard (Edgard Mauri) i els seus ajudants d'escena Souleymane i Damian Costa s'endinsen en un món on no hi ha límits per a la imaginació.

L'endemà de la gran preestrena d'El Somiatruites, La Cia Mag Edgard es traslladarà a  Manresa per participar en el Teatre Kursaal, en La Nit dels Genis, compartint un cartell de luxe amb G. Alexander, del Campionat Nacional de Màgia d'Espanya 2014, Vadim Savankov, un dels mags més avanguardistes del moment, Gaston d'Alemanya, Campió del Món 2006, Stanilas de Bèlgica, un dels fundadors del Cirque de Soleil, entre d'altres.