L'Ateneu de Sant Celoni s'omple en l'exitós Concert de Cap d'Any

El president de l'entitat, Enric Molla, reivindica la recuperació del Cafè de l'Ateneu

Redacció
05 de gener del 2015
Actualitzat a les 9:09h
Un moment del concert de Cap d'Any a l'Ateneu de Sant Celoni
Un moment del concert de Cap d'Any a l'Ateneu de Sant Celoni | Jordi Purtí

Un moment del concert de Cap d'Any a l'Ateneu de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí


El Festival de Valsos i Danses ofert aquest diumenge per l'Orquestra Simfònica del Vallès en el Concert de Cap d'Any ha estat llargament aplaudit pel públic assistent que ha omplert l'Ateneu de Sant Celoni. El concert ha començat amb la Polonaise d'Ivengueni Oneguin i una selecció del Trencanous, per seguir amb una segona part amb la cavalleria lleugera d'F. von Suppé, les veus de primavera, Quadrilla dels artistes i la divertida polca ràpida Visca Hongria i acabar amb Al bell Danubi blau de Johann Strauss II. L'Orquestra, magistralment dirigida per Rubén Gimeno, i el públic van compartir plegats la cançó del nen de la mare.

El president de la nova junta de l'Ateneu, Enric Molla, ha destacat que un dels objectius de la nova etapa que s'ha iniciat és poder treballar per la cultura catalana des de la comarca del Baix Montseny a través de les tres funcions que s'ha marcat l'entitat: Educar, entretenir i emocionar "són les tres tres lletres E que, unides, formen el filament d'una bombeta. La bombeta com a símbol de llum, idees i creativitat és la lletra A de l'Ateneu".

Molla també va fer una reivindicació, recuperar el cafè de l'Ateneu per l'Ateneu, una entitat central del municipi, transversal i intergeneracional, capaç de fer aportacions importants a la cultura de la comarca del Baix Montseny.
 

Enric Molla, president de l'Ateneu de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

Arxivat a