Riells i Viabrea converteix Can Plana en un centre cívic i de cultura

L'alcalde, Josep Maria Bagot, desitja que faci d'aglutinador del municipi

per Redacció, 22 de desembre de 2014 a les 16:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de desembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Façana de Can Plana Foto: Jordi Purtí

 

Riells i Viabrea ha inaugurat aquest cap de setmana el Centre Cívic i Cultural a la Casa Nova de Can Plana, a la urbanització de Can Plana. L'Ajuntament pretén reproduir l'essència principal de l'antiga masoveria que hi havia en aquesta casa. La idea del govern municipal és apostar per l'entorn mediambiental on és situat el centre i per la cultura ja que s'acolliran expoosicions, cursets gatronòmics, actuacions musicals, belles arts o xerrades.


Tal  com destaca l'alcalde de Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot, la intenció és que aquest centre pugui fer d'aglutinador del municipi hi hi hagi un sentiment de poble, donades les característiques molt especials de Riells i Viabrea ja que uns veïns dels altres poden estar separats fins i tot entre 12 i 15 quilòmetres. També hi ha el desig que una junta gestora es faci càrrec de l'organització de les activitats que s'hi portaran a terme.
 

 

Participació