Llinars signa un conveni per difondre el telèfon contra la violència masclista

La línia telefònica 900 900 120 atèn en 124 idiomes i la trucada realitzada no queda reflexada en la factura del telèfon.

per Redacció , 19 de desembre de 2014 a les 15:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de desembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'alcalde de Llinars amb representants de les entitats signants del conveni Foto: Aj Llinars del Vallès

El 10 de desembre va tenir lloc a Can Mas Bagà la signatura d’un conveni de col·laboració entre la Unió de Botiguers, l’Ajuntament de Llinars del Vallès, l’Institut Català de les Dones i el Punt Dona per a la difusió dels Servei d’Atenció Telefònica Especialitzada 900 900 120 de la Xarxa d’Atenció i Recuperació Integral per a les Dones en situacions de violència masclista.

Aquest acord té per objecte articular mecanismes de col·laboració entre les diferents institucions i entitats del territori, i així establir actuacions que permetin fer una major difusió del Servei d’Atenció Telefònica Especialitzada per a les dones en situació de violència masclista a tots els municipis de Catalunya, a través de les xarxes i associacions de comerços i botigues. 

La línia telefònica 900 900 120 atèn en 124 idiomes i la trucada realitzada no queda reflexada en la factura del telèfon. 

 

Participació