El Circ Cric guanya el premi Zirkòlika al millor espectacle de carpa

El jurat ha valorat el treball fet a "Bemoll Sostingut" per la companyia de Tortell Poltrona i Montserrat Trias

Manresa.info/Redacció
18 de desembre del 2014
Actualitzat a les 9:28h
Les carpes del Circ Cric a Sant Esteve de Palautordera
Les carpes del Circ Cric a Sant Esteve de Palautordera | Circ Cric

Les carpes del Circ Cric a Sant Esteve de Palautordera Foto: Circ Cric

 

La companyia de Sant Esteve de Palautordera Circ Cric, de Tortell Poltrona i Montserrat Trias, ha guanyat aquest dimarts a la nit el premi Zirkòlika al millor espectacle de circ de carpa, per Bemoll Sostingut en la cinquena edició d'aquests premis que reconeixen companyies, espectacles i iniciatives relacionades amb el món del circ, i que s'han convertit en els guardons de referència a Catalunya.

El premi principal d'aquesta edició ha estat per a la companyia Circ Pistolet, que s'ha endut el Gran Premi BBVA Zirkòlika de Circ, dotat amb 14.000 euros i una gira per municipis catalans. Altres guardonats d'aquesta edició han estat el Col·lectiu La Persiana (millor espectacle de carrer i música), La Crica (millor iniciativa per a la projecció del circ), Juana Beltrán (millor número de circ), Hotel Iocandi (millor companyia novell), 'Chicken Legz' d'Animal Religion (millor posada en escena) i 'Rhum' (millor espectacle de pallassos).

L'objectiu de la Nit de Circ és promocionar el circ i, alhora, dignificar i contribuir a la professionalització del sector i dels artistes i companyies de circ català. També es pretén donar visibilitat a tots els espectacles creats i produïts a Catalunya, cohesionar el sector, obrir circuits d'exhibició i mostrar l'enorme potencial del circ amb la producció d'un espectacle de qualitat.