Sant Pere de Vilamajor recupera el subministrament elèctric

Estaven sense llum des de la tempesta de vent de dimarts. Encara hi ha abonats que tenen problemes amb la línia telefònica.

Redacció
13 de desembre del 2014
Actualitzat a les 17:08h
Un dels arbres que han caigut a Sant Pere de Vilamajor
Un dels arbres que han caigut a Sant Pere de Vilamajor | Aj Sant Pere de Vilamajor

Un dels arbres que han caigut a Sant Pere de Vilamajor Foto: Aj Sant Pere de Vilamajor

 

Des d'aquest migdia tots els abonats a la xarxa elèctrica de Sant Pere de Vilamajor ja tenen normalitzat el subministrament gràcies a línies provisionals i ara les brigades operatives de la companyia elèctrica estan centrant els seus esforços en anar substituint els pals trencats i col·locar les línies definitives. Aquestes tasques poden encara durar uns dies o setmanes.

Les afectacions sobre la telefonia també han estat importants i a hores d’ara a l'Ajuntament encara els consta que queden alguns abonats sense telèfon. La companyia també ha estat i està treballant intensament per anar recuperant el servei progressivament. Primer reparant totes les línies principals que van pels carrers, i després s’aniran reparant les escomeses individuals. 

Des del consistori es recorda que si algun abonat no té línia telefònica ho ha de comunicar al 1004. Si es tracta d'un cas especial que requereixi una determinada urgència (tele-assistència o gent gran malalta) es pot comunicar aquesta manca de servei a la Guàrdia Municipal (605 913 434 - 938 452 727) i des de l'Ajuntament es faran els tràmits oportuns per accelerar les gestions.