Les festes locals d’Àrbúcies es repartiran entre les Enramades i la Festa Major

800 arbuciencs decideixen quan celebrar els dies de festa local en una consulta

per Redacció, 8 de desembre de 2014 a les 00:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de desembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

800 arbuciencs i arbucienques participen a la consulta per decidir els dies festius del municipi Foto: Aj Arbúcies


Després de 3 dies de consulta, els arbuciencs i les arbucienques han decidit que els dos dies de festa local se celebrin, un dia per les Enramades i un dia per la Festa Major amb 366 vots. En aquest procés hi ha passat 800 persones, que han pogut dipositar el seu vot a les dues meses que es van situar als baixos de l’Ajuntament durant divendres, dissabte i diumenge.

 
El recompte de vots ha mostrat que la majoria d’arbuciencs volen que les festes locals tinguin lloc un dia per Enramades i un dia per Festa Major amb 366 vots a favor; la segona opció més votada ha estat celebrar els dos dies de festa per les Enramades amb 271 vots i, finalment, l’opció menys votada ha estat posar les festes locals per la Festa Major amb 140 vots. Hi ha hagut 6 vots en blanc i 14 nuls. En total, s’han emès 797 vots. En aquest sentit, la regidora de Festes, Mª Àngels Soler, s’ha mostrat molt satisfeta per la participació dels arbuciencs i les arbucienques en aquesta consulta popular.

 

 

Participació