Till-Tall Grup de Teatre de Llinars del Vallès homenatja Joan Vinyoli

L'espectacle poètic tindrà lloc els dies 29 i 30 de novembre a Can Mas Bagà

Redacció
28 de novembre del 2014
Actualitzat a la 13:01h
Actors i actreius de Till-Tall Grup de Teatre
Actors i actreius de Till-Tall Grup de Teatre | Xavier Fernàndez

Els dies 29 i 30 de novembre Llinars del vallès farà un homenatge a Joan Vinyoli, en el centenari del seu naixement. Es tracta d'un recital poètic a càrrec de Til-Tall grup de teatre. "Joan Vinyoli una vida més alta", tindrà lloc a la capella de Can Mas Bagà demà dissabte a les 10 del vespre i demà passat a les 7 de la tarda. L'espectacle, emmarcat dins els actes de la Marató de TV3, és gratuït i tindrà una durada aproximada d'una hora.

El 3 de juliol de 2014 va fer cent anys del naixement de Joan Vinyoli. Al llarg d’aquest any s’han celebrat recitals, conferències, concerts, exposicions... Aquest muntatge poètic del Till-Tall és l ’aportació del grup de teatre als actes d’aquesta efemèride i justament el posa en escena el cap de setmana en què farà 30 anys de la seva mort.  "Aquest no és un recital típic, Escoltarem música i compartirem versos...  Un grup d’amics es troba en un bar per recordar Joan Vinyoli de la millor manera possible, recitant els seus poemes", expliquen els seus protagonistes.

Actors i actrius participants
Xavier Aragón, Reyes Barragán, Elisabeth Basart, M. Valle Fernández,
M. Rosa Flores, Vicente García, Darío Moreno, Àngela Palau, Carme Pratdesaba, Joaquim Terrer, M. Àngels Teruel, Anna Teruel.
 
Música en directe: Alfred Guiu (guitarra); Tècnic de llums: David Auladell; Attrezzo: Encarna Teruel

Més informació