El club de lectura d’Arbúcies intercanvia amb el club de Mequinensa

s’emmarca dins les activitats de l’acord d’agermanament entre els dos municipis firmat l’octubre del 2013 amb l’objectiu de promoure l’ús de la llengua catalana

Redacció
24 de novembre del 2014
Actualitzat a les 18:04h
Membres del Club del Llibre d'Arbúcies
Membres del Club del Llibre d'Arbúcies | Aj Arbúcies

Membres del Club del Llibre d'Arbúcies Foto: Aj Arbúcies
 

Una trentena d’arbuciencs del club de lectura de la biblioteca Rafel Vila van participar dissabte en un intercanvi amb els membres del club de lectura de la biblioteca de Mequinensa, a la Franja de Ponent. Una trobada que va tenir com a denominador comú a Jesús Moncada, un escriptor de la Franja, i el seu llibre Calaveres atònites, que recentment han llegit els participants del club de lectura d’Arbúcies.
 
Durant la sortida, membres d’ambdós clubs de lectura van recitar textos de l’escriptor de Mequinensa i, aprofitant el viatge, els arbuciencs van poder visitar el museu del municipi i les mines per conèixer com vivien els treballadors minaires.
 
Aquest intercanvi s’emmarca dins les activitats que s’han anat realitzant arrel de l’acord d’agermanament entre Arbúcies i Mequinensa que es va firmar l’octubre del 2013 amb l’objectiu de promoure l’ús de la llengua catalana entre la gent de la Franja de Ponent i Arbúcies. “Aquestes activitats ens ajuden a entendre millor la realitat de la Franja i aprofundir en els vincles fraternals que mantenim com a comunitat lingüística i cultural” afirma Jaume Salmeron, tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Arbúcies.
 
Arxivat a