1 de 10

El matrimoni Saula - Jubany rep el 5è Guardó Indaleci Losilla

El jurat els l'ha concedit per la seva implicació social que porten a terme des de fa anys a Càritas Sant Celoni

per Redacció, 23 de novembre de 2014 a les 16:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de novembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Maritomi Saula - Jubany en el moment de rebre el Guardó Indaleci Losilla a la Implicació Social Foto: Jordi Purtí
 

El matrimoni format per Josep Maria Saula i Maria Jubany han rebut aquest dissabte el 5è Guardó Indaleci a la Implicació Social, en el decurs d'un acte celebrat a la sala gran de l'Ateneu de Sant Celoni. El matrimoni Saula - Jubany, des de fa anys que destinen bona part del seu temps a la solidaritat social i actualment bàsicament a través de Càritas Sant Celoni, tot i que també participen en l'àrea social de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny.


Josep Maria Saula i Maria Jubany van agrair públicament la concessió del guardó i el van fer extensiu a totes aquelles persones que dediquen el seu temps a ajudar als altres i també a tots els veïns i veïnes que expressen la seva solidaritat amb les donacions de roba o aliments.

La gala celebrada aquesta nit passada va comptar amb la participació de Joan Baixas, Quartet de Corda, Escola Municipal de Santa Maria i Sant Esteve de Palautordera, Alumnes estudi de Dansa Margarita Ponce, Zdzislaw Grygus, Cia. La Tête,

Escola Grau, Margarita Ponce, Acrobalance i Xarivari. La direcció és a càrrec de Margarita Ponce, Josep Vergé i la presentació de Glòria Montasell.

El Guardó Indaleci a la Implicació Social destina els beneficis a l'Associació Neurològica Baix Montseny, que és la impulsora de l'acte participació d'altres entitats socials i solidàries de la comarca baixmontsenyenca. De fet, aquest guardó té l'objectiu de reconèixer la feina del voluntariat social. L'Associació Neurològica Baix Montseny la dirigeix Maria Bofill i enguany celebra el seu desè aniversari.


També i col·labora Associació Contra el Càncer, Càrites, Creu Roja i Ajuntament de Sant Celoni i patrocina LTServeis. Fins ara, els guardons s'han concedit a Montserrat Olivé (2010), Ricard Ribalta (2011), Anna Sanmigel (2012) i Andreu Arenas (2013).

 
Participació