25
de maig
del
2012
Bosquerols i carboners de Riells del Montseny Foto: DBM
La 10a Fira Masies que se celebrarà en el decurs de tot aquest cap de setmana a Riells del Montseny, tindrà com a punt neuràlgic d'interès la trobada de riellencs i riellenques que vivien al municipi abans de l'any 1970, segons que ha explicat a BaixMontseny.info Paco Muñoz, membre de l'organització de la fira. S'esoera que hi hagi més de 150 persones que arribion des de municipis ben diversos, on viuen ara. Tanmateix, se'ls ha demanat que portin fotografies antigues per fer-ne un recull. A més, per demà a la tarda han programat una fotografia de germanor de tots els riellencs i riellenques que assisteixin a la trobada.
Tot plegat, després de la benvinguda a les autoritats pels bosquerols i carboners del Montseny, el vermut popular i el dinar de muntanya. També hi hauràactivitats infantils, jocs de muntanya, rondalles, llegendes i una xerrada sobre "El Montseny: passat, present i futur", a càrrec de Josep Maria Panareda. a destacar també l'encesa de la foguera màgica de Sant isidre i la cuita de l'arrossor que es farà diumenge, un plat típic de les masies a base de farina de blat de moro barrejat amb aigua o caldo que també es podia adobar amb cansalada o peltruc.
La 10a Fira Masies que se celebrarà en el decurs de tot aquest cap de setmana a Riells del Montseny, tindrà com a punt neuràlgic d'interès la trobada de riellencs i riellenques que vivien al municipi abans de l'any 1970, segons que ha explicat a BaixMontseny.info Paco Muñoz, membre de l'organització de la fira. S'esoera que hi hagi més de 150 persones que arribion des de municipis ben diversos, on viuen ara. Tanmateix, se'ls ha demanat que portin fotografies antigues per fer-ne un recull. A més, per demà a la tarda han programat una fotografia de germanor de tots els riellencs i riellenques que assisteixin a la trobada.
Tot plegat, després de la benvinguda a les autoritats pels bosquerols i carboners del Montseny, el vermut popular i el dinar de muntanya. També hi hauràactivitats infantils, jocs de muntanya, rondalles, llegendes i una xerrada sobre "El Montseny: passat, present i futur", a càrrec de Josep Maria Panareda. a destacar també l'encesa de la foguera màgica de Sant isidre i la cuita de l'arrossor que es farà diumenge, un plat típic de les masies a base de farina de blat de moro barrejat amb aigua o caldo que també es podia adobar amb cansalada o peltruc.