Dissabte es concedeix el 5è Guardó Indaleci Losilla a la implicació social

La gala començarà a les 10 de la nit amb un ampli reguitzell d'artistes convidats

Redacció
20 de novembre del 2014
Actualitzat el 07 de novembre del 2016 a les 15:21h
Indaleci Losilla
Indaleci Losilla | ANABM


Aquest dissabte 22 de novembre a la Sala Gran de l'Ateneu de Sant Celoni tindrà lloc la cinquena edició del Guardó Indaleci a la Implicació Social que destina els beneficis a l'Associació Neurològica Baix Montseny, entitat que ha impulsat l'acte amb la participació d'altres entitats socials i solidàries de la comarca baixmontsenyenca. De fet, aquest guardó té l'objectiu de reconèixer la feina del voluntariat social.

L'acte començarà a les 10 del vespre amb una llarga llista d'artistes que hi participaran: Joan Baixas, Quartet de Corda, Escola Municipal de Santa Maria i Sant Esteve de Palautordera, Alumnes estudi de Dansa Margarita Ponce, Zdzislaw Grygus, Cia. La Tête,
Escola Grau, Margarita Ponce, Acrobalance i Xarivari. La direcció és a càrrec de Margarita ponce i la presentació de Glòria Montasell.

 També i col·labora Associació Contra el Càncer, Càrites, Creu Roja i Ajuntament de Sant Celoni. Fins ara, els guardons s'han concedit a Montserrat Olivé (2010), Ricard Ribalta (2011), Anna Sanmigel (2012) i Andreu Arenas (2013).

Arxivat a