Francesc Deulofeu: "Sí: val la pena"

En una carta oberta diu que diumenge vàrem demostrar que amb unitat, amb determinació i amb la força de la gent tot és possible

Redacció
12 de novembre del 2014
Actualitzat a les 15:24h
Francesc Deulofeu, fent de vocal en una mesa a Sant celoni el 9-N
Francesc Deulofeu, fent de vocal en una mesa a Sant celoni el 9-N | FDF

Francesc Deulofeu, fent de vocal en una mesa a Sant celoni el 9-N Foto: FDF
 

El diumenge, el 9N, va ser un dia ple d’esperança, de civisme i de democràcia en estat pur. Em vaig sentir orgullós de ser celoní, de ser català, perquè el civisme i la capacitat organitzativa que vàrem demostrar al món no té precedents.

Durant tot el dia una riuada de gent, caminant, amb cotxe o amb el bus anaven i venien com formigues, amb un objectiu clar: poder votar, poder dir quin futur volien per Catalunya i, per tant, exercir un dret tan essencial en democràcia com la llibertat d’expressió.

El diumenge vàrem demostrar que amb unitat, amb determinació i amb la força de la gent tot és possible. Va ser possible gràcies a la gent que hi va participar, gràcies als voluntaris i voluntàries que durant tot el dia vareu fer una feina perfecte, gràcies a les professores i professors voluntaris de l’IES Baix Montseny, gràcies als voluntaris de tota la logística externa a l’IES i també al partits polítics perquè varen entendre que cal anar junts.

A vegades em pregunten si la política val la pena. Sens dubte, perquè la gent de Sant Celoni val la pena i molt. Sempre recordaré aquest dia. La sensació de fer història junts, de defensar la llibertat junts, de donar la cara per la democràcia junts.

Junts ho farem possible.

 
Arxivat a