Molta participació a Arbúcies i Santa Maria de Palautordera

Malgrat tot l'actor Rafel Faixedas no ha pogut exercir el seu dret a vot per tenir el seu DNI caducat | A Santa maria de Palautordera sí que ha votat Ramon Arabia, regidor de GdP-ERC

Redacció
09 de novembre del 2014
Actualitzat a la 13:29h
Fel Faixedas, a l'esquerra de la imatge, no ha pogut votar
Fel Faixedas, a l'esquerra de la imatge, no ha pogut votar | Fina Colomer

Fel Faixedas, a l'esquerra de la imatge, no ha pogut votar Foto: Fina Colomer

 

La resposta a la convocatòria del 9-N a Arbúcies està superant les expectatives i en les primeres hores d'obertura de les urnes hi ha una participació que supera el 31,3% del cens estimat. A la 1 del migdia ja havien votat 1.566 persones d'un cens estimat de 5.000 persones majors de 16 anys, inclosos els immigrants. El dia està transcorrent sense incidències, tret que l'actor Rafel Faixedas no ha pogut exercir el seu dret a vot per culpa de tenir el seu carnet d'identitat caducat.

A Santa Maria de Palautordera el dia també està transcorregent amb molta normalitat i ja es calcula que d'un cens superior a les 7.400 persones ja han passat per les urnes 1.800 persones, cosa que fa que la convocatòria estigui sent un èxit. Entre les persones que ja han votat hi ha el regidor de GdP-ERC, Ramon Arabia.

La jornada transcorre amb més normalitat a d'altres municipis de la comarca com Fogars de Montclús i Campins, tot i que el degoteig de gent votant també és constant. També està tenint molta demanda la signatura de la denúncia a l'Estat  espanyols davant les institucions internacional reclamant el dret a decidir dels catalans.
 

Ramon Arabia, regidor de GdP-ERC de l'Ajuntament de Palau Foto: GDP

Gent votant a Campins Foto: Jordi Purtí