Sant Celoni declara deserta la segona edició del concurs Museu urbà

El jurat ha exclòs les cinc obres presentades per qüestions artístiques o de seguretat a la via pública

per Redacció , 6 de novembre de 2014 a les 16:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de novembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El jurat del concurs Museu Urbà ha declarat deserta la segona edició, el veredicte del qual s’havia de donar a conèixer aquest divendres en el marc de les Festes de Sant Martí. El jurat ha exclòs les cinc obres presentades per qüestions artístiques o de seguretat a la via pública. De cara al Concurs Museu urbà 2016 el jurat proposa publicar les bases amb més antelació i amb un calendari més ample. L’exposició dels projectes presentats al Concurs Museu urbà 2014 que s’havia d’inaugurar aquest divendres a Can Ramis, queda anul·lada.

El concurs Museu Urbà va néixer l'any 2012 de la mà d'un col·lectiu d'artistes locals interessats en engegar un projecte que donés una empenta a la creació artística i possibilités disposar d'espais públics per mostrar diferents obres d'art. El projecte va ser una bona oportunitat per millorar el paisatge urbà, enriquint el patrimoni cultural del municipi i donant un plus cultural a Sant Celoni. L'obra guanyadora de la primera edició del concurs ja s'ha integrat en el conjunt artístic del municipi donant color i volum a l’espai verd del Pertegàs, just entrant per la porta de llevant, pel carrer Bruc. “Portes al Montseny” és una obra de 6 m d’alçada per 2,5 m d’amplada, realitzada en acer corten per Josep Plandiura, que es va plantejar de situar en aquest espai amb la idea que la gent que hi passegi hi pugui passar per sota i gaudir-la al màxim.

 

 

Participació