Òscar Caño es perfila com el regidor substitut de Magalí Miracle

L'alcalde de Sant Celoni diu que aquesta setmana es reunirà amb ell per conèixer la seva predisposició per ocupar la vacant de l'exregidora

Redacció
05 de novembre del 2014
Actualitzat a les 15:53h
ôscar Caño tercer per la dreta amb l'alcalde Joan Castaño i membres de la JSC de Sant Celoni
ôscar Caño tercer per la dreta amb l'alcalde Joan Castaño i membres de la JSC de Sant Celoni | Arxiu Revista La Vila
 

Òscar Caño tercer per l'esquerra amb l'alcalde Joan Castaño i membres de la JSC de Sant Celoni Foto: Arxiu Revista La Vila

 


 

L'alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, ha confirmat aquest matí a BaixMontseny.info que aquesta setmana parlarà amb Òscar Caño per saber quina és la seva predisposició per ocupar la vacant que ahir al matí va deixar Magalí Miracle, renunciant a la seva acta de regidora de l'Ajuntament de Sant Celoni i donar-se de baixa de militància del PSC. Òscar Caño és el número nou de la candidatura amb la que es va presentar el PSC l'any 2011 i és el primer de la llista que hauria d'entrar.

En el ple deel proper 27 de novembre es donarà compte de la renúncia de Magalí Miracle i es demanarà l'acta de qui haurà de ser el seu substitut que prendria possessió del seu càrrec en el ple ordinari del mes de gener de 2015, sempre i quan no hi hagi abans cap ple extraordinari, cosa que l'alcalde de Sant Celoni veu possible perquè "no s'ha de descartar que es convoquin eleccions avançades al Parlament de Catalunya". Castaño, també diu que aquesta setmana es reunirà tot el grup municipal per decidir com es reorganitzen les carteres ja que l'exregidora tenis la responsabilitat d'Esports i Comunitat.

D'altra banda, Castaño ha destacat l'honradesa expressada per Magalí Miracle "això és el normal que s'hauria de fer sempre, és una qüestió d'ètica política", ha manifestat l'alcalde de Sant Celoni.

La renúncia de Magalí Miracle s'ajunta a la que el 30 d'octubre de 2012 va presentar el també regidor del PSC Jordi Arenas que, en el seu moment va ser substituït per Josep Capote.
Arxivat a