El Club d'Escacs Llinars tres podis al Campionat de Catalunya per equips d'edats 2014

Ha aconseguit tres medalles de bronze des de la categoria prebenjamí fins la juvenil

Redacció
31 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 11:20h
Equip Club Escacs Llinars
Equip Club Escacs Llinars | Aj Llinars del Vallès

Equip Club Escacs Llinars Foto: Aj Llinars del Vallès

 

Finalitzat el Campionat de Catalunya per equips d'edats que s'ha celebrat els dies 25 i 26 d'octubre a l'Ametlla de Mar, el club d’Escacs Llinars ha aconseguit tres podis en les categories prenejamí, infantil i juvenil.

En el campionat hi han participat un total de 65 equips i 263 jugadors inscrits de tot Catalunya. El Club d’Escacs Llinars ha presentat en aquesta final a 7 equips amb 25 jugadors repartits en cinc de les sis categories possibles, i ha tornat a demostrar que la seva aposta pels escacs de base no para de donar resultats. Tres podis de tres bronzes, des de la categoria més petita (prebenjamí) fins la més gran (juvenil), passant pels infantils.

A nivell individual cal destacar els títols de millors taulers aconseguits per en Gerard Ayats, en Pau Toquero i en Gil Espada, tots a la categoria infantil.

El Club d’Escacs Llinars, que ja va ser finalista dels premis Olímpia 2014 de la Diputació de Barcelona com a millor escola esportiva, ja es troba entre els tres millors clubs de Catalunya en el treball d’escacs de base.