Joan Castaño: "Per ètica política Josep Manuel Bueno hauria de deixar l'Ajuntament"

L'alcalde de Sant Celoni ha valorat el pas al grup no adscrit del fins ara regidor socialista

Redacció
29 d'octubre del 2014
Actualitzat el 30 d'octubre a les 14:41h
Joan Castaño, alcalde de Sant Celoni
Joan Castaño, alcalde de Sant Celoni | Jordi Purtí

Joan Castaño, alcalde de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí


 

L'alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, ha dit aquesta tarda que per una qüestió d'ètica política el regidor Josep Manuel Bueno hauria de deixar l'Ajuntament ja que es va presentar sota les sigles del PSC "i ara ja no és ni militant del partit". Castaño va cessar el regidor de les seves funcions fa un any al·legant la pèrdua de confiança per considerar "que interferia en la investigació de l'afer de la policia local". Josep Manuel Bueno, des del moment del cessament i fins dilluns d'aquesta setmana va ser regidor sense càrrecs del Grup Municipal del PSC i ara ha passat a formar part del plenari com a regidor no adscrit, tal com va informar BaixMontseny.info.

Joan Castaño, en declaracions a aquest diari, diu que aquesta és una decisió personal del regidor i que malgrat no compartir-la entra dintre de les possibilitats que podia prendre. El PSC de Sant Celoni a nivell de grup no ha avaluat encara la nova situació tot i que l'alcalde ja avança que no influeix gens en la feina del dia a dia de les àrees "perquè en el seu moment ja vam reestructrurar les responsabilitats dels regidors que actualment formen el grup municipal". En tot cas, recalca Joan Castaño, afecta en el fet que no pot entrar cap altre regidor de la llista del PSC a ocupar aquest lloc.

D'altra banda, a l'alcalde de Sant Celoni li ha sobtat que Josep Manuel Bueno no li comuniqués personalment la seva decisió ja que es va limitar a lliurar un escrit al secretari de l'Ajuntament fent saber quina era la seva nova situació.
Arxivat a