L'església de Campins enceta el cicle de concerts de La Fàbrica de Lied

El tenor Jordi Mas i la pianista Viviana Salsi interpretaran el 31 d'octubre Myrten i Schumann

Redacció
28 d'octubre del 2014
Actualitzat el 04 de novembre a les 18:49h
576_1347549739lied_del_Montseny
576_1347549739lied_del_Montseny | Massavia

Un dels concerts organitzats per la Fàbrica de Lied al Baix Montseny Foto: Massavia



El tenor Jordi Mas, la pianista Viviana Salsi i Anna Cano de Fragàncies del Montseny, estrenaran aquest divendres 31 d'octubre el IV En Franz, en Robert i en Johannes són del Montseny amb un concert a l'església de Campins interpretant Myrten i Schumann. La programació de tardor d'aquest any tindrà continuïtat el dissabte 8 de novembre, també a l'església de Campins amb la mezzosoprano Marta Planella, la soprano Sílvia Ribera, la pianista Idoia Rodríguez i el cor de Cambra de Palautordera, sota la direcció de Joan Valero que interpretaran Brahms i Strauss.

El cicle, organitzat per La Fàbrica de Lied, es clourà amb un tercer concert de Winterreise Schubert al Monestir de Breda el 14 de desembre amb el tenor Jordi Mas i el guitarrista Jaume Torrent, a més del meteoròleg Alfred Rodríguez Picó de convidat.

La voluntat de LFDLied és apropar la música clàssica de qualitat, promocionar el Lied/cançó a les ermites, esglésies i altres llocs emblemàtics del massís, així com dinamitzar l'economia local al Montseny, motiu pel qual els concerts van lligats també a la restauració i cuina dels pobles on es fa el concert.