La Lutiana a punt per una nova gala de l'Oh Happy Day

Ha estat una setmana intensa després de salvar-ser amb cert "suspens" en la darrera actuació

Redacció
24 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 18:27h
Cor de Veus Lutiana
Cor de Veus Lutiana | TV3


La Lutiana està acabant de perfilar els detalls de la gala de demà al concurs de TV3 Oh Happy Day. Ha estat, pel que expliquen a través de les xarxes socials, una setmana intensa després del neguit de l'actuació de dissabte passat essent la darrera coral salvada després d'uns segons de cert "suspens" per part del jurat amb la interpretació de Hey Brother. En acabar no es van estar de dir que "hem gaudit molt, estem molt contentes i ens ho hem treballat molt. Ens mereixiem una bona crítica".

La Lutiana, com és sabut un cor integrat només per dones del Baix Montseny d'Arbúcies, Sant Hilari i Sant Celoni dirigida per Quim Riumalló, intenta adaptar-se a les exigències i suggerències que cada setmana els fa el jurat i que com reconeix el director "és molt difícil canviar l'estil de quinze anys d'un any per l'altre". Amb tot,  ja han superat una setmana més sense ser una de les corals nominades i mentrestant van fent camí.

En el programa de demà hi haurà la segona eliminació del concurs després que Music Vox, The New Zombis i Vakombà fossin nominades pel jurat. Una de les tres, doncs, no seguirà en el programa. D'altra banda, la coral de Granollers, In Crescendo, que per proximitat també té cert interès per la gent del Baix Montseny, de moment continua sense problemes en el programa.