Ivan Luengo farà el paper d'Hugo a la sèrie "El Incidente"

El jove actor de Sant Antoni de Vilamajor s'ha desplaçat dos mesos a Madrid on s'estan enregistrant els capítols d'aquesta ficció d'Antena 3

Ivan Luengo en una imatge de la sèrie
Ivan Luengo en una imatge de la sèrie | Antena 3
Redacció
21 d'octubre del 2014
Actualitzat el 22 d'octubre a les 0:14h

Ivan Luengo en una imatge de la sèrie Foto: Antena 3


El jove actor de Sant Antoni de Vilamajor, Ivan Luengo, continua fent carrera artística i serà un dels protagonistes de El Incidente, nova sèrie d'Atresmedia (Antena3) produïda per Boomerang. L'artista baixmontsenyenc s'ha desplaçat dos mesos a Madrid on des del mes de setembre s'estant enregistrant els capítols interpretant el paper d'Hugo.
 

L'eix principal de El Incidente parteix de la vida que transcorre amb absoluta normalitat en un poble aïllat entre muntanyes fins que un dia comencen a ocórrer una sèrie de fets extraordinaris que irrompen en la cotidianeïtat del poble. Aquests fets estaran precedits per un estrany succés que vindrà a alterar les vides dels seus habitants.


La sèrie, una nova aposta de ficció d'Antena 3 compta amb un repartiment coral encapçalat per Marta Etura (“AzulOscuroCasiNegro”, “Les 13 roses”, “L'impossible”, “Cel·la 211”), Miquel Fernández ("La gran família espanyola”), Pepa Aniorte (“Àguila Vermella”, “Els Serrano”), Bàrbara Lennie (“La pell que habito”, “Obaba”, “Les 13 roses”, “El nen”), Jordi Coll (“El secret de Pont Vell”, “Infidels”), Raquel Aragó (“El somriure de María”), Macarena Sanz (“Isabel”) i Juan Dávila (“Pegat al teu coixí”). Completen l'elenc artístic Diego Martín, Dafnis Balduz, Ramón Aguirre, Alicia Sánchez, Joaquín Notario, María Garralón i Álex Viciano, entre uns altres.


Malgrat la seva joventut, Ivan Luengo ja ha participat en diverses pel·lícules i sèries de televisió com Tres metros sobre el cielo, Rec3 Génesis, Polseres Vermelles (TV3) en el paper de Lleó de petit, Crakòvia (TV3), Aida (Tele5), La habitación del caracol, Campanadas i Tiempo sin aire.